Перший погляд на Ітана Гоука в образі Ніколи Тесли в новому фільмі про його життя

28 травня 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший кадр біографічної драми «Тесла», яка вийде в український прокат влітку, представляє номінанта на премію «Оскар» Ітана Гоука в ролі легендарного винахідника Ніколи Тесли.

Фільм «Тесла» буде вільною розповіддю про життя винахідника-візіонера Ніколи Тесли, його відносини з Томасом Едісоном та дочкою Дж.П. Моргана Анною і його досягнення в передачі електроенергії та світла.

На першому кадрі Гоук в образі Тесли представляє свої розробки якійсь високопоставленій людині (можливо Едісону), оскільки він явно переживає про результат цієї важливої ​​зустрічі.

Роль Едісона, у якого Тесла працював в якості інженера після свого прибуття до Нью-Йорку з Європи, виконає зірка серіалів «Твін Пікс» та «Відчайдушні домогосподарки» Кайл МакЛоклен.

Що стосується Дж.П. Моргана, то він був американським фінансистом і банкіром, який домінував в корпоративних фінансах на Волл-стріт у кінці 19 століття. Його зіграє актор Донні Кешаварц, тоді як роль його дочки Анни виконає зірка серіалів «Лікарня Никербокер» та «Світила» Ів Г'юсон.

Українська прем'єра фільму «Тесла», режисером і сценаристом якого виступає Майкл Алмерейда, очікується наприкінці літа, 20 серпня.

1558 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: