Перший погляд на 8 сезон «Гри престолів» з Дейнеріс і Джоном

2 листопада 2018,  00:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні фінального сезону серіалу «Гра престолів» його головні герої Дейнеріс і Джон Сноу обіймаються на обкладинці свіжого випуску американського журналу Entertainment Weekly.

У перший день листопада, коли фраза «Зима гряде» стає все відчутнішою, журнал EW порадував шанувальників культового фентезі першим поглядом на Дейнеріс і Джона у 8 сезоні, який покаже, чим закінчиться довга війна за владу і виживання у Вестеросі.

Персонажі Емілії Кларк та Кіта Герінгтона, які в кінці 7 сезону стали парою і поки ще не знають, що доводяться одне одному тіткою і племінником, позують на обкладинці в хутрі на тлі розмитого снігового пейзажу.

В інтерв'ю для журналу Герінгтон розповів, як проходили зйомки фінальних 6 серій:

Це невблаганно. Сцени, які п'ять років тому зайняли б один день, зараз перетворюються на 5-денну зйомку. Вони хочуть зробити все правильно, хочуть зняти все різними способами, щоб були варіанти [для монтажу].

Кларк додає, що фінальність відчувається у всьому:

Тестування камери займає більше часу, костюми є трохи кращими, а грим і зачіски є трохи гострішими — кожен вибір, кожна розмова, кожен настрій, — під час усього цього в повітрі витає: «Це все». Все відчувається більш напруженим.

Деталі сюжету цих серій поки тримаються в суворій таємниці, але сценарист і продюсер Брайан Когман описує фінальний сезон так:

Він буде про цих несумісних персонажів, які об'єднуються перед лицем спільного ворога, намагаються впоратися зі своїм минулим та визначитися з людиною, якою вони хочуть бути перед обличчям певної смерті.

Прем'єра 8 сезону серіалу «Гра престолів», в основі якого лежить цикл романів письменника Джорджа Мартіна, відбудеться навесні 2019 року. З нетерпінням чекаємо прибуття його першого трейлера.

2383 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: