ТБ-ролик «Фантастичних звірів 2» з Ньютом, Ніффлером та Пікеттом

22 жовтня 2018,  23:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чарівний пустун Ніффлер і доброзичливий посіпачка Пікетт повертаються в новому ТБ-ролику сімейного фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда».

Події сиквела «Фантастичних звірів» відбувається в тому ж таки 1927 році, всього через кілька місяців після нашої першої зустрічі з магозоологом Ньютом Скамандером (Едді Редмейн), який дуже сильно любить чарівних істот, і вони відповідають йому взаємністю, з захопленням зазначає в цьому ТБ-ролику його давня подруга Лета Лестранж (Зої Кравіц). Альбус Дамблдор (Джуд Лоу) відправляє Ньюта на пошуки небезпечного чарівника Ґелерта Ґріндельвальда (Джонні Депп), який утік із в'язниці, і незабаром магозоолог возз'єднується зі своїми друзями з Нью-Йорка Тіною (Кетрін Вотерстон), Якобом (Ден Фоглер) та Квіні (Елісон Судол), щоб врятувати свій світ, в якому назріває війна.

Ви вже можете придбати квитки на допрем'єрні покази «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», які відбудуться в Києві 14 листопада, на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

1997 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: