Креденцій проти Дамблдора у новій сцені фентезі «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора»

11 травня 2022,  11:47 | Новини фільмів

Дивіться другий фрагмент очікуваного фільму «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», нового розділу Поттеріани, який вийде в український прокат 26 травня.

Наприкінці фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» було розкрито важливий секрет: могутній сирота Креденцій Бербоун (Езра Міллер), що здатний перетворюватися на обскуріала, виявився Аурелієм Дамблдором, молодшим братом легендарного чарівника Албуса Дамблдора (Джуд Лоу).

І возз'єднання братів пройде зовсім не гладко, як показує новий фрагмент третіх «Фантастичних звірів». У ньому Креденцій/Аурелій з величезною агресивністю та ненавистю нападає на Албуса на вулицях міста, демонструючи свою величезну силу, але наприкінці Албус примудряється його перехитрити.

Режисером третьої пригоди магозоолога Ньюта Скамандера (Едді Редмейн) виступає незамінний Девід Єйтс. Сценарій до нього написала Дж.К. Ролінґ.

Нижче ви можете побачити оновлений тизер-постер фільму «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», який офіційно підтверджує його нову дату прем'єри.

1832 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: