Смішний Кріс Гемсворт на зйомках «Людей в чорному 4»

10 серпня 2018,  00:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Гемсворт поділився кумедним закулісним фото зі знімального майданчика науково-фантастичного спін-оффу «Люди в чорному 4».

34-річний актор опублікував у четвер у своєму Instagram серію шикарних фотографій, де він катається на серфі в теплій Австралії, за якою послідував один знімок, зроблений на зйомках нового фільму «Люди в чорному 4».

Гемсворт підписав цю серію з гумором:

Одна з цих фотографій була зроблена на задньому дворі студії в Лондоні, подивимося, чи зможуть ваші зіркі очі визначити, яка саме. #MIB @emerysurfboards @australia

Фото зі знімального майданчика показує актора з награним сумним обличчям, закутаним у довгий халат, на тлі затягнутого хмарами неба і різко контрастує з його знімками з відпустки в рідній Австралії.

Але порятунок світу від прибульців, які не хочуть мирно співіснувати з людьми, є відповідальним завданням, і Гемсворт поки не може залишити свою посаду агента секретної міжнародної організації MIB та відправитися в теплі краї.

Компанію актору у фільмі складуть Тесса Томпсон, з якої Гемсворт нещодавно знявся в супергеройському екшені «Тор: Рагнарок», а також Ліам Нісон, Рейф Сполл, Кумейл Нанджіані та Емма Томпсон.

Кілька тижнів тому в мережу просочилися перші фото Гемсворта і Томпсон в чорних костюмах, офіційній формі «Людей в чорному».

Побачити Гемсворта в «Людях в чорному 4» буде можливо у травні 2019 року.

31731 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: