9 персональних постерів «Місія неможлива: Фолаут»

6 липня 2018,  17:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Том Круз, Ребекка Фергюсон, Генрі Кавілл і Саймон Пегг готові до нової небезпечної місії на персональних постерах шпигунського екшену «Місія неможлива: Фолаут».

«Деякі місії не вибирають.»

Офіційний синопсис фільму «Місія неможлива: Фолаут», шостої глави франшизи про суперагента Ітана Ханта, яка стартувала в 1996 році:

Легендарна франшиза набирає обертів! Нові часи породжують нових злих геніїв, які мають надсучасну зброю і стають реальною загрозою для планети. Виклик, кинутий команді спецагентів на чолі з Ітаном Хантом, може стати їхньою останньою місією.

Більшість персонажів зображені на постерах зі своєю зброєю, але деяким з них, включаючи головного лиходія Соломона Лейна у втіленні Шона Гарріса, вона не потрібна.

Разом з Крузом, Фергюсон і Пеггом у шостому фільмі повертаються Алек Болдуін та Вінг Реймз, а новачків франшизи разом з Кавіллом зіграють Ванесса Кірбі і Анджела Бассетт.

Без постерів залишилися тільки Мішель Монахен, яка повернеться в образі дружини Ітана Джулії, та Вес Бентлі, чий персонаж все ще зберігається в таємниці.

Дивіться фічуретку «Місія неможлива: Фолаут», в якій каст обіцяє небачений раніше екшен.

Режисером кінокартини є Крістофер МакКуоррі, який зняв попередню главу франшизи «Місія неможлива: Нація ізгоїв» і працював з Крузом над бойовиком «Джек Річер».

«Місія неможлива: Фолаут», яка буде демонструватися в форматах 2D, 3D та IMAX 3D, увірветься в українські кінотеатри 26 липня.

2713 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: