Закулісне відео і нові постери «Складки часу»

24 січня 2018,  20:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Walt Disney Pictures поділилася відео про створення фантастичного фентезі «Складки часу» та 6 персональними постерами.

Режисер Ава ДюВерней розповідає в закулісному відео, якого ефекту вона хоче досягти своєю екранізацією популярного роману Мадлен Л’Енгл «Складки часу»:

Моєю метою є створити разом з фантастичною командою художників і дизайнерів щось візуально прекрасне, щось, що б віддзеркалювало в тобі, коли ти це побачиш. Що б вразило тебе.

Не знаємо, як сильно буде вражений глядач при перегляді «Складок часу», але юні актори Сторм Рейд, яка грає головну героїню фільму, і Леві Міллер, який втілює її друга, виглядають враженими результатами зйомок у цьому відео.

Режисер зазначає, що героїня Рейд буде несхожою на інших героїв з кінофільмів, до яких ми звикли:

«Складки часу» — це історія про дівчинку Мег. Вона неідеальна. Вона як усе ми. Вона дуже відрізняється від більшості кінематографічних героїв. Чорна дівчинка з кучерявим волоссям і в окулярах. Вона втілює ідею, що кожен з нас може стати героєм.

Опра Вінфрі, яка в «Складках часу» разом з Різ Візерспун і Мінді Кейлінг постане в образі однієї з трьох чарівниць, каже, що робота з ДюВерней її надихає:

Думаю, що зокрема дисципліна, організація і художній погляд, який Ава привносить в свою роботу, надихають всіх, хто з нею працює.

Розглянути ексцентричний макіяж чарівниць ви можете нижче.

Також по особистому постеру отримали персонажі Кріса Пайна і Гугу Ембати-Ро.

Дивіться другий український трейлер «Складки часу».

Клікайте на постер, щоб перейти в галерею і побачити його на весь екран.

В український прокат стрічка «Складки часу» вийде 8 березня.

1692 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: