Стартували зйомки супергеройського екшену «Месники 4»

12 серпня 2017,  00:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Брати Руссо повідомили про початок знімального процесу свого чергового супергеройського екшену «Месники 4».

У четвер на офіційній сторінці режисерів Ентоні і Джо Руссо у Facebook з'явився загадковий знімок руки в рукавичці, що показує 4 пальця, з підписом:

Початок кінця.

Довго битися над цією загадкою не довелося — таким чином брати-кінематографісти сповістили світ про те, що приступили до зйомок «Месників 4», який завершить Третю фазу Кіновсесвіту Marvel.

Сюжет кінокартини тримається в найсуворішому секреті, і якщо ми хоча б знаємо, що у фільмі «Месники: Війна нескінченності», чиї зйомки завершилися минулого місяця, Месники і Вартові будуть битися з Таносом, який прагне заволодіти всіма Каміннями нескінченності, то що підготували Руссо для наймогутніших супергероїв Землі в четвертому груповому екшені, залишається лише гадати.

Минулого літа режисери повідомили про те, що «Месники 4» будуть сильно відрізнятися від «Війни нескінченності», тому було прийнято рішення перейменувати, а не залишати довгу назву «Месники: Війна нескінченності. Частина 2». Їх офіційна назва поки не розголошується, оскільки воно містить спойлер.

Між третіми і четвертими «Месниками» на екрани вийдуть «Людина-мураха і Оса» і «Капітан Марвел», так що можна розраховувати, що у фінальному фільмі даної фази візьмуть участь Пол Радд (Людина-мураха), Еванджелін Ліллі (Оса) і Брі Ларсон (Капітан Марвел).

На сайті IMDb поки зазначено лише три підтверджених члена каста: Ліллі і Джеремі Реннер з Джошем Броліном. Схоже, що за один фільм Месникам все-таки не вдасться звільнитися від Таноса.

Слідкуйте за нашими оновленнями, щоб залишатися в курсі новин зі знімального майданчика.

Українська прем'єра «Месників 4» очікується 3 травня 2019 року, рівно через рік виходу «Месників: Війна нескінченності».

2971 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: