Кадри і опис 5 серії 7 сезону «Гра престолів»

10 серпня 2017,  23:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кадри майбутньої серії «Гри престолів» змушують переживати про долю ключового персонажа.

Якщо ви не дивилися 4 серію 7 сезону, то далі читайте на свій ризик, оскільки тут присутні спойлери.

У серії «The Spoils of War» («Трофеї війни») Дейнеріс (Емілія Кларк) вперше виступила проти Ланністерів на полі бою разом з Дрогоном і армією дотракійців. Але у солдатів королеви Серсеї (Ліна Хіді) на такий випадок був припасений величезний арбалет, за допомогою якого Бронну (Джером Флінн) вдалося поранити Дрогона, і Матері драконів довелося спішитися і зіткнутися віч-на-віч з Джеймі (Ніколай Костер-Вальдау).

Коли Царевбивця мчав на Дейнерис, бажаючи з нею покінчити, за неї заступився Дрогон, і його полум'я тут же піджарило б Джеймі, якби в останню мить не встиг Броня і не пірнув разом з Ланністером в озеро. Останні кадри показали, як Джеймі повільно опускається на дно під вагою своїх обладунків, що змусило глядачів всерйоз встревожиться про долю цього персонажа.

Нові кадри майбутньої серії «Eastwatch» («Східний дозор») не показують Джеймі, але на них є Тіріон (Пітер Дінклейдж), що похмуро бреде по полю битви і Серсея, що сумно сидить на своєму ліжку, і це наштовхує на думку про те, що їх братові, можливо, не вдалося врятуватися.

З іншого боку, синопсис серії натякає, що Тіріон і Серсея можуть засмучуватися зовсім з іншого приводу:

Дейнеріс робить пропозицію лордам Вестероса. Тіріон турбується про поведінку і рішення своєї королеви. У Брана трапляється видіння, в якому він бачить армію Короля ночі.

Як ви думаєте, чи вижив Джеймі? Залишайте свої здогади в коментарях.

Також на кадрах можна помітити Джона (Кіт Харінгтон), Варіса (Конлет Хілл) і Сема (Джон Бредлі) з Джиллі (Ханна Мюррей).

Промо-ролик серії «Eastwatch», де Джон стикається віч-на-віч з Дрогоном, дивіться тут.

Нова серія «Гри престолів» вийде на екрани 14 серпня за українським часом.

1361 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: