В «Зоряних війнах: Епізод 9» не буде принцеси Леї

4 травня 2017,  19:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Продюсер «Зоряних воєн» Кетлін Кеннеді спростувала чутки про те, що в дев'ятому епізоді з'явиться Керрі Фішер.

Минулого місяця брат покійної актриси, що втілювала в популярній сазі Лею Органу, Тодд Фішер заявив, що він і дочка Керрі Біллі Лурд дали кіностудіям Lucasfilm і Disney права на використання в «Зоряних війнах: Епізод 9» відеоматеріали з Леєю.

Але говорячи про участь Фішер у дев'ятому епізоді на шоу «Добрий ранок, Америка», Кеннеді повідомила, що це, на жаль, не так:

Нам дуже пощастило завершити зйомки [восьмого епізоду] влітку. На жаль, потім Керрі померла, і тоді у нас вже були думки, але ще не було сценарію дев'ятого епізоду. Ми перегрупувалися і почали наново в січні. Сумно, але Керрі не буде в ньому.

Що стосується ролі актриси в прийдешніх «Зоряних війнах: Останні джедаї», які стануть для Фішер і її героїні фінальною появою на великому екрані, продюсер сказала:

Керрі абсолютно феноменальна в цьому фільмі.

Перший тизер-трейлер восьмої глави «Зоряних воєн» показав лише маленькі фрагменти з основними героями фільму, включаючи Рей (Дейзі Рідлі), Люка (Марк Хемілл), Фіна (Джон Бойега), По (Оскар Айзек) і Кайло Рена (Адам Драйвер), а також генерала Лею зі спини.

Українська прем'єра «Зоряних воєн: Останній джедай» відбудеться 14 грудня. Дата виходу «Зоряні війни: Епізод 9» нещодавно була перенесена на 23 травня.

1208 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: