Том Голланд розповів про своє провальне прослуховування на роль у «Зоряних війнах»

23 лютого 2021,  22:33 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Том Голланд, якого ви напевно знаєте завдяки ролі Людини-павука в кіновсесвіті Marvel, зізнався, що в минулому хотів зіграти роль Фінна в хітовій франшизі «Зоряні війни». Але його прослуховування обернулося катастрофою.

Під час інтерв'ю з Backstage 24-річного актора запитали про те, чи не хоче він поділитися якоюсь жахливою історією про прослуховування, і Голланд розповів таку:

У мене було декілька таких прослуховувань. Я читав не ті рядки на неправильному прослуховуванні раніше. Я пам'ятаю моє прослуховування для «Зоряних воєн». Я пройшов десь 4-5 етапів, і, думаю, я прослуховувався на роль Джона Бойєги. Я пам'ятаю, як брав участь у сцені з цією леді, благослови її Бог, і вона грала дрона. І я говорив: «Ми повинні повернутися на корабель!» А вона така: «Бліп, блоп, блоп, бліп, блоп». І я просто не міг перестати сміятися. Мені це здавалося таким смішним. І я відчував себе жахливо, оскільки вона дуже старалася, щоб здаватися переконливим андроїдом чи дроном, чи як там вони називаються. Так, очевидно, що я не отримав роль. Це не був мій найкращий момент.

В результаті роль Фінна, колишнього штурмовика, який став членом Опору, дісталася акторові Джону Бойєзі. Він став одним з основних персонажів третьої трилогії й зіграв ключову роль в блокбастерах «Зоряні війни: Пробудження сили», «Зоряні війни: Останні джедаї» та «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження».

Проте Голланд не здався, продовжив йти до своєї мрії і в результаті став частиною найуспішнішої франшизи сьогодення. Зараз він зайнятий зйомками в супергеройському екшені «Людина-павук 3», який вийде на великі екрани (сподіваємося на це) у грудні.

Також скоро відбудеться прем'єра науково-фантастичного фільму «Хода хаосу», де він зіграє разом із зіркою «Зоряних воєн» Дейзі Рідлі.

2187 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: