«Зоряні війни: Епізод 9» вийдуть на екрани на півроку раніше

3 травня 2017,  14:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прем'єра «Зоряних воєн: Епізод 9» переїхала на весну 2019 року.

Студія Disney оголосила дату виходу деяких своїх майбутніх проектів, разом з чим стало відомо, що прем'єра дев'ятих «Зоряних воєн» відбудеться не традиційно для минулих фільмів франшизи, як «Зоряні війни: Пробудження сили», «Бунтар-один: Зоряні війни. Історія» і «Зоряні війни: Останні джедаї», в грудні, а в кінці травня, і тепер буде конкурувати з літніми блокбастерам.

Тепер «Зоряні війни: Епізод 9» прибудуть в українські кінотеатри 23 травня 2019 року, і поки фільм Коліна Треворроу є єдиним релізом, застовбившим цю дату.

На початку того ж місяця на екрани вийде інший блокбастер студії — «Месники 4», так що у Disney планується дуже спекотне закінчення весни, адже обидва фільми напевно принесуть студії більше $1 мільярда.

У «Зоряних війнах: Епізод 9» очікується повернення Дейзі Рідлі, Джона Бойеги, Адама Драйвера, Оскара Айзека і, можливо, Марка Хемілла.

Також в 2019 році відбудеться прем'єра таких диснеївських фільмів і мультфільмів, як «Король Лев», «Історія іграшок 4» і «Холодне серце 2», ще 4 безіменних казок, сіквела «Людини-павука: Повернення додому» і супергеройського екшену «Капітан Марвел».

796 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: