Розкрито професію сина Вілла Тернера в п'ятих «Піратах Карибського моря»

20 березня 2017,  00:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Піратів Карибського моря: Помста Салазара» Брентон Твейтс розповів нові подробиці про свого персонажа і про те, як йому працювалося з Джонні Деппом.

П'яті «Пірати Карибського моря» не тільки покажуть повернення бравого коваля, який став піратом, Вілла Тернера у втіленні Орландо Блума, а і познайомлять нас з його з Елізабет Свонн (Кіра Найтлі) подорослішавшим сином Генрі.

Зіграє цього героя 27-річний австралійський актор, що став відомим завдяки ролям у «Втаємниченому» і «Богах Єгипту». Який же шлях для себе обрав його Генрі?

В інтерв'ю для At Large Magazine Твейтс сказав таке про свого персонажа, а також про його стосунки з легендарним Джеком Горобцем і новою героїнею франшизи — дівчиною Кариною у виконанні Каї Скоделаріо:

Я граю молодого солдата Королівського флоту на ім'я Генрі. Він укладає малоймовірний союз з Джеком Горобцем і Кариною Сміт, яку грає Кая Скоделаріо, щоб знайти певний скарб, який вони всі шукають; щось, що допоможе кожній з них у їх особистих ситуаціях і з усіма їх проблемами.

Так що Генрі до зустрічі з Джеком буде законослухняним громадянином. Але навряд чи це надовго, якщо він пішов у батька і матір. Адже з них вийшли відмінні пірати.

Твейтс був дуже радий нагоді попрацювати з Деппом — одним з його улюблених акторів:

Джонні був одним з моїх улюблених акторів — і все ще їм залишається. Наші розмови зазвичай були про його думку щодо певних гітар; ми обидва дуже любимо гітари. І він починав розповідати про Hollywood Vampires, його групу з Еліс Купером і Джо Перрі з Aerosmith. Але також було кілька речей, які я запитав Джонні, які стосувалися акторських книг, які він вивчав, і акторів, якими він захоплювався в дитинстві. Він був відкритим для мене, коли я ставив всі ці питання. В ньому є така велика енергетика. Він такий позитивний. І між «почали» і «знято» він просто дивовижний.

Ви вже можете побачити Твейтса у спільних сценах з Деппом у новому трейлері фільму.

В українські кінотеатри «Пірати Карибського моря: Помста Салазара» примчаться на всіх вітрилах 25 травня.

2495 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: