Перший постер 7 сезону «Гри престолів»

10 березня 2017,  22:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший тизер-постер 7 сезону «Гри престолів» є втіленням «Пісні льоду і полум'я».

«Настав час Великої війни.»

Вчора Інтернет підірвав перший тизер 7 сезону «Гри престолів», де боротьба за Залізний трон, що підходить до свого фіналу, була зображена у вигляді воюючих один з одним тотемних тварин найбільш знатних будинків Вестерос, кожен з яких хоче стати на чолі інших.

Але поки у тизері дракони, леви, олені, ведмеді та вовки гризлися за свою корону, Джон Сноу (Кіт Харінгтон) попереджає, що головним буде не ця невщухаюча війна за Залізний трон, а інша війна, Велика війна, чий час вже настав. З ким вона буде вестися? З нещадною армією білих ходоків, що постійно поповнення, і яким скоро і Стіна не буде перешкодою.

Перший постер прийдешнього сезону є прямим відсиланням до серії романів Джорджа Р. Р. Мартіна «Пісня льоду і полум'я» і намагається тримати інтригу, але в той же час натякає, що холодну зиму, яка, нарешті, прийшла в Вестерос в кінці 6 сезону, можна буде перемогти тільки вогнем. Чи не тим вогнем, що вивергають дракони Дейнеріс (Емілія Кларк)?

Відомо, що в нових серіях разом з Харінгтоном і Кларк повернуться Пітер Дінклейдж, Ліна Хіді, Ніколай Костер-Вальдау, Мейсі Вільямс Софі Тернер, Айзек Хемпстед-Райт, Елфі Оуен-Аллен, Гвендолін Крісті, Наталі Еммануель, Ейдан Гіллен, Іен Глен, Джон Бредлі, Конлет Хілл, Ліам Каннінгем, Йохан Філіп Асбек, Джейкоб Андерсон, Бен Кромптон, Крістофер Хівджу, Рорі МакКанн і Хафтор Бйорнсон.

Прем'єра 7 сезону «Гри престолів» відбудеться 16 липня.

952 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: