Міллі Боббі Браун зіграє в «Годзиллі 2»

31 січня 2017,  20:54 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Юна зірка «Дуже дивних справ» Міллі Боббі Браун стала першим офіційно оголошеним членом каста «Годзілли 2».

Робота над сценарієм «Годзілли 2», яку нещодавно перейменували на «Годзілла: Король монстрів» («Godzilla: King of the Monsters»), все ще триває, тому творці тримають сюжет в найсуворішій таємниці.

Роль Браун поки не розголошується, але це буде її перша роль в кіно, тому актриса з нетерпінням чекає початку зйомок, про що повідомила в інтерв'ю для ET на червоній доріжці церемонії нагородження Гільдії кіноакторів:

У нас із режисером є дивовижний зв'язок. У мене з ним була чудова зустріч, і, знаєте, я його дійсно люблю. Це мій перший фільм. Я чекаю на це з нетерпінням, і поки це все, що я можу розповісти, але це буде прекрасно!

У режисерському кріслі проекту перебуває Майкл Догерті, сценарист «Людей Ікс: Апокаліпсис» і режисер «Крампуса». Поки що складно говорити про те, що у нього може вийти, так що залишається довіритися судженням Браун про нього і чекати готового фільму.

Цього року актриса повернеться в 2 сезоні хітового серіалу Netflix «Дуже дивні справи» в образі Одинадцять. Днями каст серіалу був відзначений нагородою Гільдії кіноакторів.

Українська прем'єра «Годзілли 2» запланована на 21 березня 2019 року.

2240 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: