Перший погляд на Міллі Боббі Браун у фільмі «Енола Холмс»

4 серпня 2019,  22:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Дивні дива» Міллі Боббі Браун поділилася першою закулісною фотографією зі зйомок детективного фільму «Енола Холмс», на якій вона постає з довгим кучерявим волоссям.

У фільмі «Енола Холмс», який знімає режисер Гаррі Бредбір за мотивами роману Ненсі Спрінгер, Браун втілить титульну героїню Енолу Холмс, молодшу сестру легендарного детектива Шерлока Холмса. Коли їхня мати зникає при загадкових обставинах, Енола тікає з дому і сама стає приватним детективом.

Браун опублікувала селфі з собою в образі Еноли Холмс в Instagram і в описі до нього зізналася в любові до своєї нової героїні:

Я люблю тебе, Енола. #enolaholmes

Як вам таке її перевтілення? Раніше актрису можна було побачити на екрані тільки з коротким волоссям або навіть лисою. Але кінець 19 століття, коли будуть відбуватися події «Еноли Холмс», диктує свої правила щодо жіночих зачісок.

Роль Шерлока Холмса в цій незвичайній історії за участю знаменитого детектива виконає актор Генрі Кавілл, відомий завдяки втіленню Супермена у фільмах DCEU. Як вам такий поворот?

Місіс Холмс зіграє зірка Поттеріани Хелена Бонем Картер.

Компанію їм в кадрі складуть Сем КлафлінГолодні ігри: У вогні», «До зустрічі з тобою»), Берн ГорманТихоокеанський рубіж», «Торчвуд»), Фіона ШоуГаррі Поттер і філософський камінь», «Справжня кров»), Аділь АхтарЧотири лева», «Кохання – хвороба») та Френсіс де ла ТурГаррі Поттер і Келих вогню», «Хранитель часу»).

Навесні Браун зіграла центральну роль у науково-фантастичному фільмі «Ґодзілла II: Король монстрів», а зараз її можна побачити в образі Одинадцять в 3 сезоні «Дивних див».

«Енола Холмс» вийде на екрани в 2020 році.

2818 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: