Концепт-арт пістолетів Джокера і Харлі з «Загону самогубців»

31 січня 2017,  18:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився новий концепт-арт суперзлодійського екшену «Загін самогубців», розкриваючий деталі пістолетів Джокера і Харлі Квінн.

У «Загоні самогубців» було складно не звернути увагу на персональні пістолети Джокера (Джаред Лєто) і Харлі Квінн (Марго Роббі), і завдяки нещодавно опублікованими концепт-артам ми тепер можемо розглянути їх ближче.

Джокер вибрав для себе в якості зброї, яка завжди буде під рукою, напівавтоматичний пістолет марки Colt Gold Cup Trophy. Щоб він виділявся серед інших пістолетів цієї марки, суперлиходій замовив його пофарбувати в свій улюблений фіолетовий колір і прикрасити золотом, напевне, щоб краще поєднувався з його фіолетовим Lamborghini.

Візерунки на пістолеті нагадують божевільні посмішки самого Джокера і перегукуються з його татуюваннями. Він ніби зробив улюблену іграшку на замовлення.

Харлі вважала за краще користуватися револьвером марки Chiappa Rhino 60DS, чий барабан і кулі позначені словами «любов» і «ненависть». Його дизайн виконаний в схожій з пістолетом Джокера золотій гамі, але замість фіолетового разом із золотим були використані чорний і білі кольори, а також ствол був прикрашений її улюбленими ромбиками, а поряд з барабаном виведені її ініціали.

Рукоятки обох зброй прикрашені фірмовим знаком Джокера, що в черговий раз підкреслює його самолюбство, самозамилування і бажання володіти речами і людьми безроздільно.

Минулого тижня «Загін самогубців» отримав номінацію на «Оскар» у категорії Кращий грим і зачіски і 2 номінації на «Золоту малину».

Нашу рецензію на суперзлодійський екшен Девіда Ейра читайте тут.

5381 

1 коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: