Джаред Лето та його моторошний Джокер на кадрах «Ліги справедливості Зака Снайдера»

10 лютого 2021,  21:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові кадри режисерської версії супергеройського блокбастера «Ліга справедливості», яку готує Зак Снайдер, показують зовсім іншого Джокера у втіленні Джареда Лето. І цей Джокер буде снитися вам в кошмарах.

Сайт журналу Vanity Fair поділився парочкою нових кадрів з Джокером з майбутнього міні-серіалу «Ліга справедливості Зака ​​Снайдера», і ви навряд чи впізнаєте тут того розмальованого лиходія, який був представлений публіці в «Загоні самогубців».

На цих атмосферних чорно-білих знімках Джокер з'являється з довгим волоссям до плечей і в костюмі чи то м'ясника, чи то пацієнта психіатричної лікарні для особливо небезпечних злочинців «Аркхем».

А тепер обережно, далі йдуть спойлери про той епізод, де Джокера можна буде побачити в такому незвичайному вигляді.

У міні-серіалі Джокер з'явиться під час епізоду, чиї події розгортаються на зруйнованій Землі після того, як іншопланетний тиран Дарксайд вторгся і знищив нашу планету. Це буде епізод-сон, епізод-видіння, яке побачить Брюс Вейн у втіленні Бена Аффлека. Він покаже, що буде, якщо наші супергерої не зупинять Дарксайда.

Тут Джокер зіграє роль такого собі Привида Майбутнього Різдва з «Різдвяної пісні в прозі» Чарльза Діккенса.

Онлайн-прем'єра супергеройського міні-серіалу «Ліга справедливості Зака ​​Снайдера», який вийде на платформі HBO Max, відбудеться 18 березня. Реліз його нового трейлера заплановано на неділю, 14 лютого.

Тим часом Лето можна зараз побачити в кінотеатрах в драматичному трилері «Дрібниці», де він також зіграв маніяка-психопата. Актор вже отримав за свою незрівнянну гру номінацію на «Золотий глобус».

1484 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: