Номінанти «Золотої малини-2017»

25 січня 2017,  16:04 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Лідерами серед номінантів на премію «Золота малина» цього року стали «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» і «Зразковий самець 2».

Супергеройський екшен Зака Снайдера «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» отримав 8 номінацій на «Золоту малину», а за свою гру в ньому були відзначені виконавці ролей Бетмена і Супермена Бен Аффлек і Генрі Кавілл, які також претендують на звання Найгіршої екранної пари.

Стільки ж номінацій присудили комедії «Зразковий самець 2», де Бен Стіллер і Оуен Вілсон повернулися в образах супермоделей Дерека Зулендера і Ханзеля.

По 5 номінацій отримали фентезійний екшен «Боги Єгипту», комедія з Заком Ефроном і Робертом Де Ніро «Хтивий дідусь», продовження популярної наукової фантастики «День незалежності: Відродження» і документальна кінострічка про Хіларі Клінтон «Америка Хілларі: Таємна історія Демократичної партії».

Як не дивно, в даному списку претендентів на «Золоту малину» можна знайти чимало номінантів і володарів «Оскара», які обрали для себе невдалі проекти або ролі: компанію Аффлеку і Де Ніро тут склали Джонні Депп, Джулія Робертс, Наомі Воттс, Ніколас Кейдж, Джессі Айзенберг, Джаред Лєто, Кейт Хадсон і Крістен Віг.

Як ви думаєте, вони номіновані заслужено, або їм все-таки можна пробачити ці ролі? Залишайте свої думки з приводу найгірших фільмів і найгірших акторів 2016-го року в коментарях.

Переможці «Золотої малини-2017» стануть відомі за день до «Оскара», 25 лютого.

Номінанти «Золотої малини-2017»:

Найгірший фільм:

Найгірший актор:

Найгірша актриса:

Найгірший актор другого плану:

Найгірша актриса другого плану:

Найгірший пріквел, сіквел, рімейк або плагіат:

Найгірший режисер:

Найгірший сценарій:

Найгірша екранна пара:

2290 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: