Патрік Вілсон стане злобним братом Аквамена

13 грудня 2016,  13:17 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант «Золотого глобуса» Патрік Вілсон зіграє в «Аквамені» зведеного брата головного героя.

«Аквамен» буде присвячений сольним пригодам Артура Каррі, який дізнався, що він є спадкоємцем підводного престолу Атлантиди, після чого він повинен очолити свій народ і стати героєм свого світу.

Одним з ключових персонажів в житті Аквамена завжди був його зведений брат Орм, який ріс у тіні свого брата-супергероя, заздрив йому і в результаті ступив на злочинну стежку.

Вперше в коміксах Орм, відомий як суперлиходій Майстер океану, з'явився у вересні 1966 року. Є кілька історій його походження, і остання з них, описана у перезапуску коміксів DC 2011 року «The New 52» свідчить, що Орм є братом Аквамена по матері, королеви Атлантиди Атланни. Вона залишила свого первістка Артура Каррі на поверхні з його батьком, щоб захистити від атлантидської тиранії. Після Атланну змусили вийти заміж за члена підводної охорони, і в цьому шлюбі з'явився на світ Орм. Через 12 років його батька вбивають, Атланна гине за загадкових обставин, а Орм стає новим королем Атлантиди.

Головний радник з питань науки в Атлантиді Нуйдіс Валко звинувачує Орма у вбивстві королеви, але не може надати докази, тому змушений тікати з підводного світу. Він розшукує Артура, розповідає йому цю історію і переконує його повернутися в Атлантиду, щоб скинути Орма і стати її законним правителем.

Орз має суперздатності атланта, тобто може швидко плавати і телепатично керувати підводними істотами, а завдяки чарівному тризубу він контролює шторми і може направити свою енергію.

Головним лиходієм «Аквамена» стане Чорна манта, в змові з якою Артур підозрював свого брата, так що безпосередній поєдинок Орма і Аквамена може бути відкладений до сіквела.

В образі Артура Каррі на екрани повернеться Джейсон Момоа, його дружину Меру втілить Ембер Херд, а Валко зіграє Віллем Дефо.

Для Вілсона це буде вже далеко не перший досвід роботи з режисером Джеймсом Ваном, у якого він знімався в «Астралі», «Астралі: Глава 2» і «Заклятті».

Цього року актор повернувся в образі дослідника паранормального в «Заклятті 2», озвучив Президента США в «Бетмені проти Супермена» і зіграв в байопіку про творця мережі McDonald's «Засновник». У майбутньому Вілсона можна буде побачити в екшені «The Commuter» з Ліамом Нісоном і трилері «Caught Stealing».

В українські кінотеатри «Аквамен» припливе 4 жовтня 2018 року.

1443 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: