Новини про мультфільм (2022)

3 січня 2023,  22:55 | Бокс-офіс

Минулий рік виявився досить успішним для кінострічок, а результати бокс-офісу показали, що кіноіндустрія поступово оговтується від наслідків світової пандемії. Незадовго до Нового року до клубу мільярдерів приєднався блокбастер «Аватар: Шлях води», який після стрічок «Топ Ґан: Меверік» та «Світ Юрського періоду: Домініон» став третім фільмом-мільярдером 2022 року. Хто ще увійшов у цю двадцятку?

Читати далі...
17 листопада 2022,  21:55 | Бокс-офіс

Успішний старт супергеройського фільму «Чорна пантера: Ваканда назавжди» в світовому прокаті дозволив йому дуже швидко пробитися ближче до вершини рейтингу найприбутковіших стрічок 2022 року. І він вже обійшов такі очікувані кінокомікси, як «Морбіус» та «Чорний Адам».

Читати далі...
4 серпня 2022,  17:00 | Бокс-офіс

Ці маленькі, жовтенькі чудики знову підкорюють світ! Сиквелу хітового мультфільму «Посіпаки», який називається «Посіпаки: Становлення лиходія», вже вдалося обігнати за зборами супергеройський екшен «Тор: Любов і грім».

Читати далі...
20 червня 2022,  15:37 | Бокс-офіс

Кінокоміксу від Marvel «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» вдалося перевершити збори «Бетмена» Метта Рівза та змістити його з першого місця в рейтингу найуспішніших із фінансової точки зору фільмів 2022 року. Тепер пригода Доктора Стренджа та Багряної відьми має всі шанси стати першим фільмом-мільярдером цього сезону.

Читати далі...
Рецензія на мультфільм «Поганці» («Погані хлопці»)
Чарівна банда пана Вовчука, яка викраде ваші серденька
2 червня 2022,  21:44 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

З кінця 1990-х і до сьогодні американська кіностудія DreamWorks Animation неодноразово довела, що її коник фантастичні історії про тварин. Майже за два з половиною десятиліття вона подарувала нам такі хітові франшизи, як «Мадагаскар», «Шрек», «Як приборкати дракона» і «Кунг-фу Панда», чиї персонажі-звірі стали друзями вже для кількох поколінь глядачів. І тепер вона збирається познайомити нас з новою командою звірів, з якими не занудьгуєш, в своєму новому пригодницькому мультфільмі під назвою «Поганці» («Погані хлопці»). Адже його герої справжні поганці, але це не завадить їм підкорити ваші серця.

Читати далі...
31 травня 2022,  19:45 | Новини фільмів

Кіномани, тримайтеся! У перший місяць літа на нас чекає аж 17 кінопрем'єр, серед яких очікувані блокбастери «Топ Ґан: Меверік», «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» та «Світ Юрського періоду 3: Домініон», мультфільми для всієї родини «Поганці», «Я — панда» та «Попелюшка й таємниця чарівного каменю», а також нові екшени з Ліамом Нісоном та Брюсом Віллісом.

Читати далі...
27 травня 2022,  18:00 | Новини фільмів

Сергій Притула, Олександр Педан, Лілія Ребрик та інші відомі представники українського шоу-бізнесу подарували свої голоси героям пригодницького мультфільму «Поганці» (також відомого як «Погані хлопці»), який представляє голлівудська кіностудія DreamWorks Animation.

Читати далі...
25 квітня 2022,  18:31 | Статті

Представляємо добірку трейлерів до одинадцяти найочікуваніших мультфільмів від провідних анімаційних кіностудій, таких як Disney, Pixar та DreamWorks, прем'єра яких очікується у кінотеатрах та на стримінгових платформах у 2022 році.

Читати далі...