Новини про фільм (2016)

29 жовтня 2018,  17:23 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Кейт Гадсон виконає одну з головних ролей в фентезійній картині «Кривавий місяць», де також збирається зіграти Зак Ефрон.

Читати далі...
7 липня 2017,  00:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент канібальської лав-сторі «Погана партія» з Сукі Вотерхаус в головній ролі відправляє глядача на вечірку, яку влаштував персонаж Кіану Рівза, який ховається під скромним псевномом Мрія. Він штовхає цілу промову про занепад цивілізації, представляючи діджея у втіленні Дієго Луни.

Трейлер фільму Ани Лілі Амірпур, де Джим Керрі постає в невпізнанному образі, дивіться тут.

14 квітня 2017,  02:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер канібальської лав-сторі «Погана партія» показує більше крутої Сукі Вотерхаус, яка втрачає спершу ногу, а потім і руку, більше татуйованого Джейсона Момоа й розмірковуючого Кіану Рівза, а також представляє перший погляд на абсолютно не схожого на себе Джима Керрі. Ви одразу змогли його тут упізнати?

У фільмі, який вийде в світовий прокат в червні, також зіграють Джованні Рібізі та Дієго Луна.

14 лютого 2017,  14:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Постапокаліптична історія кохання «Погана партія» з Джейсоном Момоа й Кіану Рівзом обзавелася першим трейлером, який місцями нагадує екшен «Шалений Макс: Дорога гніву». У ньому героїню Сукі Вотерхаус викрадає група канібалів, але після вона повертається зі зброєю і готовністю щось змінити.

У фільмі також зіграє Джим Керрі, але в цьому трейлері його поки не видно.

21 березня 2015,  13:14 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

К Джейсону Момоа в фильме «The Bad Batch» («Плохая партия») присоединились Джим КерриКиану Ривз, а также Сьюки Уотерхаус и Диего Луна.

Слухи о том, что Момоа сыграет главную роль в дисутопической драме режиссера Аны Лили Амирпур, подтвердились.

«The Bad Batch» расскажет любовную историю, разворачивающуюся на техасском пустыре в обществе каннибалов.

В следующем году Момоа появится в образе Аквамена в «Бэтмене против Супермена», и он подписан на несколько следующих проектов вселенной DC Comics.

Керри недавно сыграл в «Тупой и еще тупее 2», а Ривз – в экшене «Джон Уик».

Уотерхаус является британской моделью, играющей в новых фильмах «Дивергент, глава 2: Инсургент» и «Гордость и предубеждение и зомби». Луна снимает и продюсирует драму «Mr. Pig».

Режиссер Амирпур, получившая недавно премию Gotham Awards за вампирский триллер «Девушка возвращается одна ночью домой», также сыграет в своей дисутопии небольшую роль.

Съемки «The Bad Batch» начнутся в апреле в Лос-Анджелесе. Продавать фильм дистрибьюторами компания Annapurna собирается в этом году на кинофестивале в Каннах.