Оновлення (2015)

27 грудня 2015,  15:17 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Святковий фрагмент з фільму «Джой», в якому Джой (Дженніфер Лоуренс) і Тоні (Едгар Рамірес) співають дуетом пісню “Something Stupid” на новорічній виставі.

В кінотеатрах України і РФ можна буде подивитися з 21 січня 2016 року.

23 жовтня 2015,  13:14 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

З'явився вже другий трейлер до фільму «Джой», і він український! Фільм в кінотеатрах України і РФ з 21 січня 2016 року.

Історія знає багато прикладів, коли люди в силу своїх здібностей і всупереч обставинам досягали величезних успіхів, але найчастіше це були чоловіки. Цього разу мова піде про неординарну жінку Джой Мангано, яка, маючи на руках трьох дітей, була змушена заради них братися за будь-яку роботу. Але якщо у людини є голова на плечах, а в голові – цікаві конструктивні думки, вона може зробити бізнес на, здавалося б, пересічному винаході.

18 серпня 2015,  14:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Опубліковано перший офіційний постер з Дженніфер Лоуренс до байопику «Джой».

Нова кінокартина Девіда О. Расселла розповість історію чотирьох поколінь родини і жінки, яка стала її матріархом і засновником могутнього сімейного бізнесу.

Саме цю жінку втілить на екрані Лоуренс, яка знімалася у Рассела в «Мій хлопець – псих», за якого отримала «Оскар» і «Афері по-американськи», за яку була номінована на «Оскар». Так що цілком ймовірно, що її ім'я знову з'явиться серед номінантів в наступному році.

У «Джой» актриса возз'єднається з Бредлі КуперомРобертом Де Ніро і Елізабет Рем.

В Америці фільм вийде на Різдво, 25 грудня, а в українському прокаті його можна буде подивитися з 21 січня 2016 року.

28 липня 2015,  16:53 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

«Джой» – бурхлива історія чотирьох поколінь однієї родини, у центрі якої – доля дівчини, яка стала справжньою жінкою, власними зусиллями заснувала бізнесову династію та стала повновладною господаркою.

Зрада, підступність, втрата цноти і шрами кохання устелюють шлях героїні цієї емоційної та людяної комедії про те, як стати справжнім господарем у родині і в бізнесі, живучі у світі безжальної комерції. Спільники стають ворогами, а вороги перетворюються на спільників як всередині родини, так і за її межами, поки внутрішній світ та бурхлива фантазія Джой несуть її крізь вир подій. У головних ролях Дженніфер Лоуренс, а також Роберт Де Ніро, Бредлі Купер, Едгар Рамірез, Ізабелла Росселліні, Дайан Ледд та Вірджинія Медсен. Як і попередні картини Девіда О’Рассела, фільм «Джой» кидає виклик жанру, розповідаючи історію родини, вірності й кохання.

В кінотеатрах України і Росії з 25 лютого.