Новини зірок з (2014)

7 січня 2015,  22:06 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Тільки на початку листопада багато представниць жіночої частини населення нашої планети виявилися шоковані, коли в одній лондонській газеті з'явилося оголошення про заручини Бенедикта Камбербетча з актрисою Софі Хантер, як пара вже повідомляє інші радісні новини: вони очікують свого первістка.

Цього разу новина з'явилася не в газетному розділі оголошень, а була віддана гласності представником актора:

Я радий підтвердити, що Бенедикт Камбербетч і Софі Хантер очікують свою першу дитину. Вони обидва на сьомому небі від щастя.

В інтернеті відразу охрестили їх первістка Cumberbaby.

Зовсім недавно, 3 січня, пара була присутня на церемонії нагородження 26го міжнародного кінофестивалю в Палм-Спрінгс, де Камбербетч розділив нагороду за Найкращий акторський склад разом з кастом «Ігри в імітацію». За неї він також номінований на «Золотий глобус».

На даний момент актор знаходиться в Брістолі, де разом з Мартіном Фриманом знімається в спеціальному випуску «Шерлока», який вийде в кінці 2015 року.

Вітаємо щасливу пару!

5 листопада 2014,  16:50 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

У лондонській газеті «The Times» з'явилося несподіване скромне оголошення про те, що актор Бенедикт Камбербетч заручений з Софі Хантер. Наші поздоровлення щасливій парі! 

Здавалося б, хто в наш час ще читає газети, але навіть таке лаконічне повідомлення не змогло сховатися від кмітливих очей аудиторії і справило справжній фурор в Інтернеті (та й швидше за все в життях багатьох шанувальниць актора по всьому світу). 

Пара зустрілася ще в 2009 році, коли вони разом знімалися в кінофільмі «Бурлеск казки», але відтоді всесвітньовідомому акторові Бенедикт Камбербетч і актрисі / режисерові Софі Хантер вдавалося тримати свої відносини подалі від спалахів фотографів.

Торік актор описав свою ідеальну дівчину: 

Жінка, яка змушує відчувати тебе розумним в розмові з нею, дуже сексуальна. Я вірю, що почуття гумору важливо. І вважаю, що сексуальним є вміння добре ладити з іншими людьми. 

Про відносини він висловився так: 

Це як грати в парний теніс. Вам потрібно злагоджено працювати разом, якщо ви хочете залишитися партнерами на довгий час. 

Коли відбудеться весілля не повідомляється, в будь-якому випадку, бажаємо парі величезного щастя. 

І нагадуємо, що 17 грудня на екрани виходить заключна частина трилогії «Хоббіт: Битва п'яти армій», де Камбербетч повернеться відразу в двох образах: дракона Смауга і Некроманта. Також нещодавно відбулася всесвітня прем'єра військової драми «Гра в імітацію», де актор зіграв головну роль, втіливши відомого математика Алана Тьюрінга, що допомагає зламати код Enigma під час Другої світової війни.