Оновлення (2013)

16 серпня 2017,  16:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився другий ТБ-ролик української кінокартини «Червоний», чиї події будуть розвиватися в 1947 році в сталінських таборах. У ньому начальник табору повідомляє, що отримав наказ пресувати бандерівців, і одним з них є воїн УПА Данило Червоний, якого втілює актор Микола Береза, відомий завдяки фільмам «Брати. Остання сповідь» та «Тіні незабутих предків». Але він не збирається згнити в таборі і разом з однодумцями піднімає повстання.

Повноцінний трейлер історичного бойовика від Зази Буадзе дивіться тут. У кіно з 24 серпня.

5 листопада 2013,  20:18 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Група The HARDKISS представляє відео на пісню «Shadows Of Time» - музичний трейлер фільму Любомира Левицького «Тіні незабутих предків».

На написання пісні нас надихнув сам фільм. Вона була написана на наступний день після того, як Любомир Левицький розповів нам історію «Тіней» і показав головні сцени свого фільму. Ці кадри можна побачити в кліпі на «Shadows». Відео вийшло містичним і «темним» - в атмосфері самого фільму. Зйомки синхронів за участю групи проходили вночі в Голосіївському парку Києва. Ніколи б не подумали, що вночі там може бути так страшно і в той же час красиво.

фронтвумен групи, Юлія Саніна

До роботи над образами учасників The HARDKISS для відео «Shadows Of Time» стилісти групи Слава Чайка та Віталій Дацюк залучили дизайнерів українських брендів Kanevski, Bobkova і Burenina. Також у відео можна побачити елементи етнічних костюмів, які в сучасному Києві відшукати виявилося не так просто.

В український прокат фільм «Тіні незабутих предків» виходить 14 листопада.

15 травня 2013,  12:31 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Unison Cinema & Suspense Films представили офіційний трейлер фільму Любомира Левицького «Тіні незабутих предків» (Unforgotten Shadows).

Нагадаємо, цей молодіжний трилер про магічну згарду (гуцульський релігійний медальйон), древніх демонів, містичну - Книгу тіней і звичайно веселу і галасливу компанію молоді.

Як зазначив режисер фільму Любомир Левицький:

«Я завжди шукаю ідею, яка була б популярна, насамперед у нашій країні. Завдяки всеукраїнському кастингу, ми залучили як відомих, так і початківців акторів. Тому восени в Україні з'являться як мінімум десяток молодих кінозірок».

Продюсер фільму Andrex Selivanov зазначив:

«Ми робимо все для того, щоб якість нашого фільму не поступалася закордонному жанровому кіно, адже саме з ним нам доведеться конкурувати в кінотеатрах. В "тінях" є все від любові і реготу до страху і містики. Сподіваюся, глядач перейде на наш "popcorn movie" і оцінить наші старання!».

Нагадаємо, що прем'єра в Україні пройде восени 19 вересня.