Заза Буадзе

Заза Буадзе
Народився Тбілісі, СРСР (Грузія)
50%
0
50%
0

Фільмографія Зази Буадзе

Позывной «Бандерас» (2018) ... режисер
Позивний «Бандерас» (2018) ... режисер
Зрадник (2018) ... сценарист
Червоний (2017) ... режисер
Ніконов і Ко (2015) ... режисер
Урсус (2015) ... сценарист
І Бог зробив крок у порожнечу (2013) ... режисер
Сонце коло (2010) ... режисер, сценарист
Червоний лотос (2009) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Зази Буадзе. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Зази Буадзе

Написати коментар...
Написати коментар...