Новини про фільм (2019)

28 травня 2020,  15:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якраз до української прем'єри з'явився новий трейлер психологічного трилера Вона Стайна «Темний спадок», де Лілі Коллінз належить з'ясувати, чому її батько прикував до стіни бункера Саймона Пегга.

Читати далі...
12 березня 2020,  18:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка культової стрічки «Шосте відчуття» Гейлі Джоел Осмент покаже свою комедійну сторону в 2 сезоні серіалу «Чим ми зайняті в тіні», і у нас вже є перший погляд на його неживого персонажа.

Читати далі...
16 листопада 2019,  16:06 | Новини серіалів

Номінантка на премію «Золотий глобус» Лілі Коллінз вирушила до столиці Франції, щоб знятися у своєму новому серіалі під назвою «Емілі в Парижі».

Читати далі...
19 липня 2019,  22:19 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 1970-х роках Америку потряс ланцюг звірячих вбивств молодих дівчат. Вбивця користувався їхньою добротою, просив допомогти йому і показував свій накладний гіпс на руці, але замість подяки дівчата отримували ломом по голові. Цьому психопату все сходило з рук, поки поліція не дізналася його ім'я – Тед Банді. Але Тед настільки вміло користувався своєю чарівністю, що було складно повірити в його винуватість. Як оточуючим, так і його дівчині Елізабет Кендалл, чиї мемуари і лягли в основу біографічної драми «Звабливий, поганий, злий».

Читати далі...
27 червня 2019,  17:00 | Оновлення

«Звабливий, Поганий, Злий»: фільм про одного з найжахливіших маніяків в історії США – з Заком Ефроном у головній ролі. У картині також знімалися Джим Парсонс (прокурор), лідер групи Metallica Джеймс Хетфілд (поліцейський, який заарештував Банді), Джон Малкович (суддя), Джеффрі Донован, Лілі Коллінз, Кая Скоделаріо. Права на дистрибуцію картини нещодавно викупив Netflix.

Картина розповідає про Теда Банді – маніяка, який зізнався у вбивстві 30 молодих дівчат (реальне число жертв так і не встановлено). Фільм показує арешт і судовий процес над Банді з точки зору його другого життя – сім'янина та люблячого батька.

Прем'єра фільму «Звабливий, Поганий, Злий» запланована на 25 липня.

19 квітня 2019,  20:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В біографічній драмі «Красивий, поганий, злий» Зак Ефрон постане в шокуючому амплуа в образі серійного вбивці Теда Банді.

Читати далі...
27 січня 2019,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зак Ефрон втілює відомого серійного вбивцю Теда Банді в офіційному трейлері кримінальної біографічної драми «Красивий, поганий, злий» («Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile»).

Картина режисера Джо Берлінгера, на чиєму рахунку є 1 номінація на примию «Оскар» та 2 премії «Еммі», є хронікою життя американського серійного вбивці, ґвалтівника, викрадача людей і некрофіла, згідно зі статтею Вікіпедії, Теда Банді (Ефрон), який орудував у 1970-х роках і був засуджений за вбивство 30 жінок та дівчат. Історія Теда буде розказана з точки зору його дівчини Елізабет Клепфер (Лілі Коллінз), яка довгий час відмовлялася вірити у правду про нього.

Прем'єра фільму «Красивий, поганий, злий», де також зіграли Джон Малкович, Кая Скоделаріо, Джим Парсонс та Гейлі Джоел Осмент, відбулася учора, 26 січня, на кінофестивалі «Санденс».