Дивимося новий трейлер трилера «Темний спадок» з Лілі Коллінз і Саймоном Пеггом

28 травня 2020,  15:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якраз до української прем'єри з'явився новий трейлер психологічного трилера Вона Стайна «Темний спадок», де Лілі Коллінз належить з'ясувати, чому її батько прикував до стіни бункера Саймона Пегга.

Нова стрічка Стайна, який два роки тому дебютував на великих екранах з трилером «Термінал», розповідає про одну впливову американську родину Монро, що проживає в Нью-Йорку. Коли патріарх цієї сім'ї помирає при загадкових обставинах, його дочка Лорен отримує від нього у спадок ключ до таємного бункера, де вона знаходить прикутого до стіни бранця. І тепер молодій жінці належить прийняти складне рішення: відпустити його на свободу чи залишити його там назавжди.

Роль Лорен виконує Коллінз, яку ви можете знати завдяки фільмам «Білосніжка: Помста гномів», «З любов'ю, Розі» та «Звабливий, поганий, злий». А бранця Моргана втілює Пегг, який також знявся у Вона в «Терміналі».

Компанію їм складають Конні НільсенДиво-жінка», «Гладіатор»), Чейс КроуфордПліткарка», «Хлопаки») та Патрік ВарбертонЛемоні Снікет: 33 нещастя», «Агенти Щ.И.Т.») , які грають ролі матері, брата та батька Лорен Монро.

Читайте нашу рецензію на фільм «Темний спадок», який вийшов на українських стримінгових платформах минулого тижня.

2141 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: