Новини про фільм (2018)

28 березня 2018,  02:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Focus Features поділилася першим фрагментом історичного трилера «Операція Ентеббе», в якому Розамунд Пайк і Даніель Брюль беруть в заручники літак з 248 пасажирами на борту.

Кінокартина «Операція Ентеббе» розповість про відоме захоплення літака компанії Air France, який у 1976 році летів з Тель-Авіва в Париж, та сміливу операцію зі звільнення заручників. Пайк і Брюль втілюють німецьких терористів Брігітту Кульман та Вілфріда Бьозе, які разом з двома палестинцями викрадають літак і направляють його в місто Ентеббе, Уганда, вимагаючи 5 мільйонів доларів та звільнення палестинських полонених в Ізраїлі. Коли мирні переговори не дають результату, за справу беруться коммандос Армії оборони Ізраїлю.

Дивіться український трейлер «Операція Ентеббе». Прем'єра фільму Жозе Падільї переїхала на 5 квітня.

30 січня 2018,  12:32 | Оновлення

Представляємо перший український трейлер трилера «Операція Ентеббе» з Розамунд Пайк і Даніелем Брюлем, заснованого на реальних подіях:

В 1976 році чотири терориста захоплюють літак, беруть його пасажирів в заручники та змушують його приземлитися в Ентеббе, Уганда, щоб обміняти цих людей на десятки палестинців, ув'язнених в Ізраїлі.

У кінотеатрах України з 12 квітня.

8 грудня 2017,  02:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Розамунд Пайк і номінант на «Золотий глобус» Даніель Брюль грають терористів в першому трейлері кримінальної драми «7 днів в Ентеббе».

Фільм, заснований на реальних подіях, розповість історію, що сталася в 1976 році. Чотири терориста захоплюють літак, який летить з Ізраїлю в Париж, беруть його пасажирів в заручники і змушують приземлитися в Ентеббе, Уганда, щоб обміняти цих людей на десятки палестинців, ув'язнених в Ізраїлі. Компанію Пайк і Брюлю тут складуть Едді Марсан, Бен Шнетцер і Дені Меноше.

У світовий прокат нова картина режисера Жозе ПадільїРобоКоп», «Нарко») вийде 9 березня 2018 року.