Керрі Фішер буде спочивати у величезній капсулі Прозака

8 січня 2017,  16:16 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Прах зірки «Зоряних воєн» Керрі Фішер буде спочивати в гігантській капсулі антидепресанту Прозака.

Рідні та близькі актриси, яка стала культовою завдяки ролі принцеси Леї в науково-фантастичної саги «Зоряні війни», вирішили вшанувати її пам'ять і відмінне почуття гумору, поклавши її прах у похоронну урну, яка виглядає як капсула Прозака.

Молодший брат Керрі Тодд Фішер, помічений з цією капсулою на похороні, який відбувся в цю п'ятницю, пояснив у коментарі для Entertainment Tonight такий незвичайний вибір для похоронної урни сестри:

Улюблена річ Керрі була гігантська капсула Прозака, яку вона купила багато років тому. Велика пігулка. Вона любила її, та була в її будинку, і ми з Біллі [Люрд] відчули, що вона хотіла б бути саме там.

Кінематографіст додав:

Ми не могли знайти нічого підходящого. Керрі б це сподобалося. Це була її улюблена річ, тому ми так і зробили. І тепер вони разом, і вони будуть разом тут і на небесах, і ми з цим згодні.

Керрі багато років жила з біполярним розладом, від симптомів якого і призначають Прозак, виступала за те, щоб з людей, які страждають від психічних захворювань, була знята їх стигма. Актриса говорила:

Я психічно хвора. Я можу це сказати. Я не соромлюся цього. Я пережила це. І все ще переживаю це, тому давайте.

Зірка «Зоряних воєн» пішла з життя 27 грудня 2016 року. Наступного дня померла її мати Деббі Рейнольдс, разом з якою цього тижня була похована частина праху Фішер.

827 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: