Новий ТБ-ролик і персональні постери фільму «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження»

2 грудня 2019,  20:17 | Новини фільмів

Студія Disney поділилася 12 новими постерами науково-фантастичного бойовика Джей Джей Абрамса «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», які показують костюми старих і нових персонажів, а також нового дроїда.

Фільм «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» буде дев'ятим епізодом легендарної саги про сім'ю Скайвокерів, яка живе в далекій-далекій галактиці, і покаже, чим вона завершиться.

На персональних постерах, які ви знайдете нижче, зображені Рей (Дейзі Рідлі), Фінн (Джон Бойєга), По Демерон (Оскар Айзек), Кайло Рен (Адам Драйвер), Чубакка (Йонас Суотамо), Лендо (Біллі Ді Вільямс) та дві нові героїні Джанна (Наомі Акі) й Зорі Блісс (Кері Рассел). В трейлерах їх можна побачити в компанії головних героїв, так що вони будуть допомагати Руху опору.

Разом з ними по постеру отримало чотири дроїда, які також виступають за Рух опору: BB-8, C-3PO (Ентоні Деніелс), R2-D2 (Джиммі Ві) та новачок D-O, який буде новим другом нашого улюбленого BB-8.

А який з цих дроїдів є вашим улюбленцем? Пишіть в коментарях.

У подіях дев'ятого епізоду візьмуть участь Люк та Лея Скайвокери (Марк Гемілл та Керрі Фішер), але їм постерів не дісталося, зате Люка можна почути в новому ТБ-ролику (див. вище), де також з'являється Лея зі світловим мечем в руках.

Квитки на фільм «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» ви вже можете придбати на нашому сайті. В український прокат фантастика вийде 19 грудня, а її допрем'єрні покази в деяких містах України пройдуть 18 грудня.

2408 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: