«Мандалорець і Ґроґу»: що відомо про майбутній фільм всесвіту «Зоряні війни»

10 апреля 2024,  21:49 | Новости фильмов

Науково-фантастична пригода під назвою «Мандалорець і Ґроґу» вийде на великі екрани у 2026 році. Що ж нам відомо про її каст, режисера та сюжет?

Повнометражний фільм «Мандалорець і Ґроґу» буде продовженням хітового науково-фантастичного серіалу «Мандалорець», прем'єра якого відбулася у 2019 році. Згідно з описом фільму на сайті IMDb, стрічка покаже, як колись самотній мисливець за головами Дін Джарін та його підопічний Ґроґу вирушать у нову захоплюючу пригоду всесвітом «Зоряні війни».

Режисером фільму «Мандалорець і Ґроґу» буде Джон Фавро, творець серіалу «Мандалорець», який раніше зняв хітові супергеройські блокбастери «Залізна людина» та «Залізна людина 2» для Marvel, а також сімейні стрічки «Книга джунглів» та «Король Лев» для студії Disney.

Поки що єдиним офіційно підтвердженим членом касту екшену «Мандалорець і Ґроґу» виступає Педро Паскаль, він же Дін Джарін, він же Мандалорець.

Світова прем'єра блокбастера про нову пригоду Мандалорця і Ґроґу, яку ми зможемо побачити у кінотеатрах, очікується 22 травня 2026 року.

453 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: