Скарлетт Йоханссон може очолити новий «Світ Юрського періоду»

28 марта 2024,  13:25 | Кастинг

Номінантка на премію «Оскар» Скарлетт Йоханссон вже не один раз рятувала світ від суперлиходіїв та іншопланетян у франшизі «Месники», а тепер збирається рятувати світ від динозаврів у продовженні «Світу Юрського періоду».

Йоханссон веде переговори зі студією Universal з приводу головної ролі у науково-фантастичному екшені «Світ Юрського періоду 4», як повідомляє The Hollywood Reporter. Його прем'єра очікується вже 2 липня 2025 року.

Якщо переговори пройдуть вдало, то це буде повернення акторки до світу франшиз. Раніше вона грала супершпигунку та супергероїню Наташу Романову, також відому як Чорна вдова, у кіновсесвіті Marvel.

Сюжет наступної частини франшизи поки не розголошується, проте відомо, що її режисером буде Гарет Едвардс, який зняв такі хітові науково-фантастичні екшени, як «Ґодзілла», «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» та «Творець».

Сценарій до четвертого «Світу Юрського періоду» написав Девід Кепп, який працював над першим «Парком Юрського періоду» Стівена Спілберга.

Минулого літа Йоханссон можна було побачити у новій стрічці Веса Андерсона «Астероїд-Сіті», а також вона нещодавно знялася у фільмі «My Mother's Wedding».

Акторка має дві номінації на премію «Оскар».

405 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: