Усе можливо: вийшов трейлер майбутнього сезону культового серіалу «Доктор Хто»

23 марта 2024,  11:54 | Новости сериалов

Новий трейлер культового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», якому минулого року виповнилося 60 років, представляє перший погляд на майбутні пригоди П'ятнадцятого Доктора у втіленні Шуті Гатви.

Після незвичайної регенерації Чотирнадцятий Доктор (Девід Теннант) вирішив трошки відпочити від пригод, залишившись разом з родиною Донни Ноубл (Кетрін Тейт), а П'ятнадцятий, отримавши свою власну ТАРДІС, вирушив мандрувати далекими світами.

У 14 сезоні серіалу «Доктор Хто» П'ятнадцятий буде переживати нові пригоди і рятувати Землю, а також далекі світи разом зі своєю новою супутницею Рубі Сандей (Міллі Гібсон), з якою він познайомився у різдвяному спецвипуску «Церква на Рубі-роуд», що вийшов у грудні 2023 року.

Повідомляється, що першу серію нового сезону написав сам Стівен Моффат, колишній шоураннер серіалу, який відповідав за пригоди Одинадцятого і Дванадцятого Докторів. Тож нудно точно не буде.

Офіційно підтверджено, що П'ятнадцятий Доктор отримає мінімум два сезони пригод, кожен з яких буде складатися з 8 серій. Прем'єра нових серій відбудеться 11 травня.

470 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: