Дивіться крутий трейлер наступного фільму Гая Річі «Міністерство неджентльменської війни»

5 февраля 2024,  22:16 | Новости фильмов

Культовий британський режисер Гай Річі продовжує знімати кіно і випускати його в рекордні терміни. Вже скоро ми зможемо побачити його пригодницьку стрічку «Міністерство неджентльменської війни» за участю голлівудського актора Генрі Кавілла, відомого за ролями Супермена і Відьмака.

Події фільму «Міністерство неджентльменської війни» розгортаються в 1939 році, коли британці зазнавали поразки від нацистської Німеччини на території континентальної Європи, а прем'єр-міністр Великої Британії Вінстон Черчілль хотів завдати сильного удару у відповідь. Він наказав припинити боротися відповідно до прийнятих джентльменських правил ведення бою і створити групу воїнів, які стануть першими секретними оперативниками, що завдадуть удару в тилу ворога.

Разом з Кавіллом у цю пригоду вирушають зірка блокбастера «Форсаж X» Алан Річсон, зірка екшенів «Ґодзілла проти Конґа» і «Швидка» Ейса Гонсалес, зірка фільмів «Після» Гіро Файнс-Тіффін, зірка стрічки «Джентльмени» Генрі Голдінг, зірка екшену «Операція «Фортуна»: Мистецтво перемоги» Кері Елвіс, зірка фільму «Супер Майк» Алекс Петтіфер та зірка «Безславних виродків» Тіль Швайгер.

Минулого року в прокат вийшло аж дві стрічки Гая Річі: «Операція «Фортуна»: Мистецтво перемоги» з Джейсоном Стейтемом і «Перекладач» з Джейком Джилленголом.

Незабаром ми також зможемо подивитися новий серіал від Гая Річі «Джентльмени», що вийде на стримінговій платформі Netflix.

Тим часом Кавілла зараз можна побачити у кінотеатрах в шпигунському екшені «Арґайл» від режисера «Кінгсменів» Меттью Вона.

910 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: