«Корона»: український трейлер фінальних серій хітового серіалу про королівську родину

7 декабря 2023,  22:33 | Новости сериалов

Закінчується ціла епоха! Стримінгова платформа Netflix представила трейлер заключних серій фінального сезону історично-біографічної драми «Корона», де на перший план виходить спадкоємець британського престолу принц Вільям.

У попередніх серіях шостого сезону ми побачили трагічні останні місяці та дні життя принцеси Діани (Елізабет Дебікі), яка загинула в автокатастрофі у Парижі у 1997 році. А фінальні серії «Корони» перенесуть глядачів на початок 2000-х років і покажуть більш дорослого принца Вільяма (Ед МакВей) та його стосунки з його майбутньою дружиною Кейт Міддлтон (Мег Белламі), з якою він познайомився в університеті St. Andrews University у 2001 році.

Тим часом королева Єлизавета II (Імелда Стонтон) та монархія переживають буремні часи, бо опитування громадян свідчать про те, що люди вважають королівську родину «далекою від народу, неемпатичною і марнотратною».

Разом з цим на передній план виступає прем'єр-міністр Тоні Блер (Берті Карвел), якому люди дали прізвисько «король Тоні».

Також у цих серіях нас чекають флешбеки з молодими Єлизаветою та принцом Філіпом, яких знову втілять актори Клер Фой та Метт Сміт.

Фінальні серії «Корони» можна буде подивитися з 14 грудня.

642 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: