«Сексуальна освіта»: дивіться український тизер фінального сезону хітового серіалу від Netflix

16 июля 2023,  15:54 | Новости сериалов

Отіс вирішує почати навчання у новому коледжі, розкривши усім свою головну таємницю, як показує свіжий тизер хітової молодіжної драмеді від Netflix «Сексуальна освіта», фінальний сезон якої вийде 21 вересня.

Серіал «Сексуальна освіта» розповідає про Отіса Мілберна — сором'язливого підлітка, який живе разом зі своєю мамою — секс-терапевткою. Об'єднавшись з однокласницею Мейв, Отіс відкриває підпільну «клініку», щоб допомогти своїм одноліткам розібратися з незграбними і заплутаними ситуаціями сексуального характеру.

У третьому сезоні Отіс та Мейв нарешті зізналися одне одному у своїх почуттях, проте Мейв отримала шанс провести семестр в Америці, тож вони були змушені попрощатися, і в майбутніх серіях Отіс та його накращий друг Ерік будуть намагатися влаштувати нову «клініку» у коледжі Cavendish Sixth Form College, куди їх усіх перевели після закриття скандальної школи «Мурдейл».

Роль Отіса грає Ейса Баттерфілд, в ролі його друзів Мейв та Еріка у фінальному сезоні повернуться Емма Макі та Шуті Гатва, яких також можна буде побачити з 21 липня у кінотеатрах України у комедійній стрічці «Барбі» Грети Гервіг. А ще там знявся Коннор Свінделлс, який у серіалі грає Адама, бойфренда Еріка.

У фінальних серіях також з'явиться зірка популярного ситкому «Шіттс Крік» та серіалу «Ідол» Ден Леві, який зіграє наставника Мейв.

537 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: