«Трансформери: Час Звіроботів»: як виглядає актор, який озвучує Оптімуса Прайма

8 июля 2023,  23:55 | Новости фильмов

Відважний лідер автоботів Оптімус Прайм вже багато років є одним з найвідоміших персонажів науково-фантастичного жанру, проте ви навряд чи знаєте, як виглядає актор, який подарував йому свій голос. Настав час розкрити цю таємницю...

Голосом Оптімуса Прайма у франшизі «Трансформери», яку створив режисер Майкл Бей, є актор Пітер Каллен, якого ви можете побачити нижче на фотографії з події, присвяченій релізу нового екшену «Трансформери: Час Звіроботів».

Каллен озвучує Оптімуса з найперших «Трансформерів», що вийшли на екрани у 2007 році, тож «Трансформери: Час Звіроботів» є вже його сьомою повнометражною роботою, проте він вперше озвучив Оптімуса ще у мультсеріалі «Трансформери», який вийшов у 1984 році, і з того часу є його «офіційним голосом» у мультсеріалах, фільмах та мультфільмах.

Цього місяця Каллену, який родом з Канади, виповниться аж 82 роки, а його кар'єра почалася ще у 1962 році. Цікаво, що він також озвучує Віслючка в анімаційній франшизі про Вінні Пуха, хоча Віслючок є повною протилежністю хороброму Прайму.

Ви все ще можете застати пригодницький екшен «Трансформери: Час Звіроботів», який зняв режисер Стівен Кейпл мол., у кінотеатрах. Квиточки тут.

1764 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: