«Капітан Америка 4»: нова назва та перший погляд на Ентоні Макі і Гаррісона Форда

25 июня 2023,  08:56 | Новости фильмов

Компанія Marvel Studios поділилася першою офіційною фотографією свого супергеройського блокбастера «Капітан Америка 4» за участю ключових акторів Ентоні Макі та Гаррісона Форда, що розкриває кілька цікавих деталей.

Спочатку планувалося, що перший сольник нового Капітана Америка, яким став Сем Вілсон (Ентоні Макі), буде називатися «Капітан Америка: Новий світовий порядок», проте фотографія зі знімального майданчика розкриває, що його перейменували на «Капітан Америка: Прекрасний новий світ» («Captain America: Brave New World»).

Нова назва сольника Сема Вілсона відсилає до відомого роману-антиутопії англійського письменника Олдоса Гакслі «Прекрасний новий світ», тож, можливо, їхні сюжети будуть перегукуватися.

Також ця світлина представляє перший погляд на Сема у класичному синьому костюмі Капітана Америка та зі щитом на спині. Сем став Кепом у фіналі серіалу «Сокіл та Зимовий солдат», що вийшов у 2021 році, проте тоді у нього був зовсім інший костюм, де було багато білого кольору.

Тим часом Гаррісон Форд зіграє в MCU роль держсекретаря Таддеуса «Громовержця» Росса, якого раніше грав покійний Вільям Герт. Він також з'явиться у «Громовержцях».

Прем'єра нового сольника про пригоди Капітана Америка, в подіях якого візьме участь зірка «Неймовірного Халка» Лів Тайлер, відбудеться 25 липня 2024 року.

840 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: