«Ось і Дженні!»: Дженніфер Лоуренс ламає двері у божевільному тизері комедії «Без образ»

13 июня 2023,  06:01 | Новости фильмов

Краще не дратуйте Дженніфер Лоуренс! Новий промо-ролик очікуваної комедії для дорослих «Без образ» показує, що вона може бути такою ж небезпечною, як Джек Ніколсон у культовому фільмі жахів «Сяйво».

У комедії «Без образ» Лоуренс втілить Медді, яка працює водійкою Uber і втрачає свою машину, тож вирішує погодитися на незвичну пропозицію багатих батьків замкненого та сором'язливого 19-річного хлопця Персі, які пропонують їй зустрічатися з ним перед тим, як він вирушить до коледжу. Проте налагодити контакт з цим хлопцем виявляється не так і просто.

Тизер розкриває, що у цьому фільмі героїня Лоуренс буде вибивати двері на якійсь вечірці, і все це змонтовано так, що миттєво відсилає до тієї сцени з «Сяйва», де двері ламав персонаж Ніколсона, який, до речі, є одним з улюблених акторів Джен.

Роль хлопця на ім'я Персі, з яким має зустрічатися головна героїня, виконує Ендрю Барт Фельдман. Для нього це перша велика роль у кіно.

Подивитися стрічку «Без образ» в українських кінотеатрах буде можливо з 22 червня. Її режисером виступає Джин Ступніцьки, який зняв комедію «Хороші хлопці».

783 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: