Світло проти Темряви: вийшов трейлер 2 сезону хітового фентезі «Тінь і кістка»

18 февраля 2023,  08:22 | Новости сериалов

У кожної сили є своя ціна. Аліна Старкова готується до протистояння з генералом Кіріганом в офіційному трейлері другого сезону фентезійного серіалу від Netflix «Тінь і кістка», заснованого на романах Лі Бардуго.

Нові серії серіалу «Тінь і кістка» покажуть, як Аліна Старкова (Джессі Мей Лі), також відома як Заклиначка Сонця, переховується від ворогів та збирається знищити Каньйон. Але це простіше сказати, ніж зробити, оскільки генерал Кіріган (Бен Барнс) отримує підтримку у вигляді жахливої нової армії зі, як здається, незнищенних тіньових монстрів та грізних новобранців-гриш, як повідомляє офіційний синопсис.

Щоб мати кращі шанси у протистоянні з ним, Аліна та Мал (Арчі Рено) збирають своїх власних могутніх союзників і починають подорож, що охоплює весь континент, щоб знайти двох міфічних істот, які посилять її сили.

Тим часом у Кеттердамі Ворони на чолі з Казом Беккером (Фредді Картер) повинні створити нові альянси, зіштовхнутися зі старими суперниками та ще більш давніми образами, які загрожують не лише їхньому місцю в Бочці, але і їхньому життю. Коли їм випаде шанс здійснити смертельне пограбування, Ворони знову опиняться на курсі зіткнення з легендарною Заклиначкою Сонця.

Також у новому сезоні повертаються наші улюблені герої Інеж (Аміта Суман), Джеспер (Кіт Янг), Ніна (Даніель Галліган) та Матіас (Келахан Скогман), а компанію їм у нових пригодах складуть Толя Юл-Батар (Льюїс Тан), Ніколай Ланцов (Патрік Гібсон), Вілан Ван Ек (Джек Вольф) і Тамара Кір-Батар (Anna Leong Brophy).

Прем'єра усіх серій 2 сезону фентезі «Тінь і кістка» відбудеться 16 березня.

1042 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: