Дивіться трейлер фільму «Люксембург, Люксембург» від режисера стрічки «Мої думки тихі»

26 августа 2022,  18:40 | Новости фильмов

Сьогодні в мережі було представлено офіційний трейлер другої режисерської роботи Антоніо Лукіча «Люксембург, Люксембург», який скоро вирушить на престижні міжнародні кінофестивалі, що відбудуться у Венеції та Торонто.

Фільм розповість історію про двох братів Колю і Васю, які вирушають у тривалу подорож до Люксембургу. Там один із них мріє познайомитися з батьком, якого не бачив із п’ятирічного віку, а інший воліє будь-що ухилитися від цієї зустрічі. Втім, неминучого не уникнути, і ця поїздка назавжди змінить життя Колі й Васі.

Головних героїв другої стрічки режисера хітового фільму «Мої думки тихі», яка за жанром буде трагікомедією, виконують учасники відомого українського хіп-хоп гурту Курган & Agregat брати Раміл та Аміл Насірови.

Раміл грає поліцейського Василя, а Аміл — Миколу, водія маршрутки.

Світова прем'єра фільму Лукіча відбудеться у вересні в рамках 79-го Венеційського кінофестивалю, де її представлять в конкурсній програмі «Orizzonti».

Стрічка була створена за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Її кінопрокатом в Україні займається кінокомпанія «Кіноманія».

853 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: