«Геть з моєї землі»: з'явився новий постер фільму «Снайпер. Білий ворон»

12 августа 2022,  18:25 | Новости фильмов

Держкіно опублікувало у соцмережах офіційний постер стрічки про російсько-українську війну на Донбасі «Снайпер. Білий ворон», який нагадує, що її кінотеатральна прем'єра відбудеться на День незалежності, 24 серпня.

Вйськовий екшен «Снайпер. Білий ворон», створений за підтримки Держкіно, буде дебютною стрічкою українського режисера Мар’яна Бушана.

Події фільму, який заснований на реальній історії, відбуваються на початку війни на Донбасі в 2014 році. Головним героєм «Снайпера» виступає пацифіст Микола, який вступає до лав добробату і стає снайпером-добровольцем. Попри свої цінності та ідеали він бере до рук зброю, щоб захистити, помститися, відновити справедливість й знищити усе вороже.

Творці фільму розповідають, що «у слоган фільму «Геть з моєї землі» закладено саму суть відчайдушної боротьби українців, яка залишається незмінною вже багато років: назавжди вигнати ворога зі свого дому».

В українському екшені зіграють актори Павло Алдошин, Марина Кошкіна, Андрій Мостренко, Роман Семисал, Олег Драч, Роман Ясіновський та Олег Шульга.

Продюсером стрічки, яку було створено кінокомпанією UM Group за підтримки Державного агентства України з питань кіно, виступає Артем Денисов. Кінотеатральна дистрибуція фільму відбудеться завдяки компаніям FILM.UA Distribution та Kinomania Film Distribution.

7219 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: