Афтер (2023)After

Трейлер Афтер
50%
0
50%
0

Премьера в Украине 3 апреля 2024

В парижском техно-клубе встречаются двое. Фелиси – адвокат по уголовным делам. Саид – водитель «убера», только что закончивший смену. Ночь, музыка и эйфория порождают в них взаимный восторг, и вечеринка плавно переходит в квартиру Фелиси. Два человека из разных миров и с разными взглядами становятся близкими, несмотря на все условности. Пока утро не вернет их к привычной жизни, где в центре Парижа бушуют протесты «желтых жилетов».

Навіщо дивитися

«Афтер» – це реконструкція спільноти прихильників електронної музики, яка існує у безпечному просторі, стираючи межі між соціальним статусом, расою та сексуальною орієнтацією. Хоч фільм є ігровим, його стиль нагадує документальну роботу. Стрічка була представлена на 73-му Берлінському кінофестивалі. 

Про режисера

Антоні Лапіа вивчав образотворче мистецтво в Парижі та Мадриді, потім кіно в Університеті Paris 8, де він зпродюсував і зняв два короткометражні фільми. У 2011 році він приєднався до La fémis і зняв стрічку Панда з Солен Ріго та Фіннеганом Олдфілдом. Пізніше він створив п’ятнадцять фільмів із Société Acéphale, працюючи тим часом і над власними проектами. After — його перший повнометражний фільм.

Фестивалі

Берлінський кінофестиваль, секція «Панорама», 2023

Жанр: драма
Продолжительность: 1 ч. 9 мин.
Страна: Франция

Видео материалы «Афтер»
Изображения фильма

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений «Афтер». но вы можете создать свою тему на форуме

Написать отзыв о фильме «Афтер»

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Афтер, фильм 2023
Украинская премьера 03.04.2024
Жанры: драма
Франция