Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Фільмографія Оскар О. Санчез

Фільмографія: Актор
Zum Glück zurück (2021)
Philipp
Мій брат Сімпель (2017)
Simpel
Santos
Mordkomission Club Royal (2017)
Mustafa Tombul
Untitled CRO Project (2016)
Unsere Zeit ist jetzt
Mexican
Мисливці за мистецтвом (2016)
Allmen
Don Greggorio
Стефан Цвейг (2016)
Stefan Zweig: Farewell to Europe
Reporter Sanchez
Ein Sommer auf Lanzarote (2016)
Carlos Martín
Desaster (2015)
Police Officer
Шрам (2014)
The Cut
Spanish Steward
Таймлесс 2: Сапфірова книга (2014)
Saphirblau
Lord Alastair
Спокусник 2 (2012)
Kokowääh 2
Kaufhaus-Detektiv
Kennen Sie Ihren Liebhaber? (2012)
Marquart
Es liegt mir auf der Zunge (2009)
Kellner Roberto
Für immer Venedig (2009)
Boris Jetrowitsch
Schaumküsse (2009)
Pablo
Убийства - мой конек, дорогая (2009)
Mord ist mein Geschäft, Liebling
Garcia «El Toro» ...У титрах Oscar Ortega Sanchez
Ganz nah bei Dir (2009)
Kellner ...У титрах Oscar Ortega Sanchez
Вбивства в Стамбулі (2008)
Mordkommission Istanbul
Mustafa Tombul
Liebesticket nach Hause (2008)
Bruck
Patchwork (2008)
Roberto Martinez
Спіді Гонщик (2008)
Speed Racer
Spanish Announcer ...У титрах Oscar Ortega Sanchez
Рух навколо твого життя – Від наркомана до залізній людині (2008)
Lauf um Dein Leben - Vom Junkie zum Ironman
Partner des Vaters ...У титрах Oscar Ortega Sanchez
Моя чудова сім'я (2008)
Meine wunderbare Familie
Pfarrer Rodriguez
Адвокати (2008)
Die Anwälte
2. Staatsanwalt
Eine stürmische Bescherung (2007)
Regisseur
Bis zum Ellenbogen (2007)
Kellner ...У титрах Oskar Ortega Sanchez
Іграшки (2007)
Albert - Mein unsichtbarer Freund
Edgar Eder ...У титрах Oscar Ortega Sanchez
Der beste Lehrer der Welt (2006)
Dr. Schütze-Lopez
Die Bullenbraut 2 - Der Tod hat 17 Karat (2006)
Sharky
Вогонь (2005)
Feuer
Arzt
Пастевка (2005)
Pastewka
Dr. Bröker
Клоун: Година Розплати (2005)
Der Clown
Kameramann
Die Patriarchin (2005)
Hernan Rodriguez
Ein Mann für den 13ten (2004)
Curd
Schöne Frauen (2004)
Tankwart ...У титрах Oscar Ortega Sanchez
Дорога в хмари (2003)
Gate to Heaven
Barkeeper
СОКО Кельн (2003)
SOKO Köln
Maurizio Varese
Nachtschicht (2003)
Pizzabäcker Martinelli
Zur Hölle mit Dir (2003)
Paul
Verhexte Hochzeit (2002)
Castro
Як зрозуміти жінок. Чоловіки у своєму колі (2002)
Die Frauenversteher - Männer unter sich
Mark
Ladies and Gentleman (2002)
Mr. Jive
На серце і нирки (2001)
Auf Herz und Nieren
Lopez
Кримінальний кросворд (2001)
SOKO Kitzbühel
Darius Moratti
Rette deine Haut (2001)
Моє життя і я (2001)
Mein Leben & ich
José
Der Vamp im Schlafrock (2001)
Gianni ...У титрах Oscar Ortega Sanchez
Мушкетер (2001)
The Musketeer
Marquis de Spota ...У титрах Oscar Ortega Sanchez
Вважає сни (2001)
Traumzähler
Божа робота (2001)
Ein göttlicher Job
Louis
Еміль і детективи (2001)
Emil und die Detektive
Boban ...У титрах Oscar Ortega Sanchez
Babykram ist Männersache (2001)
Nachtclubchef
Пума – борець з добрим серцем (2000)
Der Puma - Kämpfer mit Herz
Adil Kaya
Einsatz in Hamburg (2000)
Spurensicherer
Донна Леон (2000)
Donna Leon
Franco Silvestri
Футбол – це наше життя (2000)
Fußball ist unser Leben
Pablo Antonio Di Ospeo
Ein ganz normaler Tag (2000)
Nick
Детективи з табакерки (1999)
Die Pfefferkörner
Bojan Kumlov
36 Stunden Angst (1998)
Retzbach
Повітряна поліція (1998)
HeliCops - Einsatz über Berlin
Renz
Швидко і без болю (1998)
Kurz und schmerzlos
Waffenhändler
23 (1998)
Mr. Minit
Клоун (1998)
Der Clown
Jose
Знову неприємності (1997)
Back in Trouble
Coco Moreno
Спецзагін «Кобра» (1996)
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
Dieter Ahrends
Велике вістря (1995)
Punta grande
Ricardo
Разноброд (1995)
Bunte Hunde
Vorstadt-Casanova
Комісар Рекс (1994)
Kommissar Rex
Stefan Haller
Троянда Рот (1994)
Rosa Roth
Memet Kurum
Охорона (1994)
Die Wache
Jens Kappes
Друзі для життя (1992)
Freunde fürs Leben
Patrick ...У титрах Oscar O. Sanchez
Ідеальний корабель (1981)
Das Traumschiff
Louis Delgado
Одна справа на двох (1981)
Ein Fall für zwei
Ewald Brucek
Місце злочину (1970)
Tatort
Versager ()
Manuel