Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Оскар О. СанчезOscar Ortega Sánchez

Оскар О. Санчез / Oscar Ortega Sánchez
Зріст: 171 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Zum Glück zurück (2021) ... Philipp
Мій брат Сімпель (2017) ... Santos
Mordkomission Club Royal (2017) ... Mustafa Tombul
Untitled CRO Project (2016) ... Mexican
Мисливці за мистецтвом (2016) ... Don Greggorio
Стефан Цвейг (2016) ... Reporter Sanchez
Ein Sommer auf Lanzarote (2016) ... Carlos Martín
Desaster (2015) ... Police Officer
Шрам (2014) ... Spanish Steward
Таймлесс 2: Сапфірова книга (2014) ... Lord Alastair
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...