Фільмографія Ліндсі Фонсека

Фільмографія: Актриса
You Can't Take My Daughter (2020)
Amy Thompson
911: Самотня зірка (2020)
9-1-1: Lone Star
Iris Blake
My «Friend» Mick (2018)
Fiona
Кривизна (2017)
Curvature
Helen
The Haunted (2017)
Juno Bradley
Агент Емерсон (2017)
Agent Emerson
Alex Emerson
Подача (2016)
Pitch
Cara
The World's Biggest Asshole (2016)
Sarah
Дідусь мимоволі (2015)
Grandfathered
Frankie
Moments of Clarity (2015)
Danielle
Ескорт (2015)
The Escort
Natalie
Down Dog (2015)
Winter
Агент Картер (2015)
Agent Carter
Angie Martinelli
Michael Bay's 'Yoshimi Battles the Pink Robots' Trailer (2014)
Пипець 2 (2013)
Kick-Ass 2
Katie Deauxma
П'ять (2011)
Five
Cheyanne
Форт МакКой (2011)
Fort McCoy
Anna Gerkey
The 37th Annual People's Choice Awards (2011)
грає себе
Палата (2010)
The Ward
Iris
Никита (2010)
Nikita
Alex
Машина часу в джакузі (2010)
Hot Tub Time Machine
Jenny
Пипець (2010)
Kick-Ass
Katie Deauxma
The Fish Tank (2009)
Jessie
Золотий час Остіна (2008)
Austin Golden Hour
Lane
Приголомшення (2007)
Remember the Daze
Dawn
Герої (2006)
Heroes
April
Інтелектуальна власність (2006)
Intellectual Property
Jenny
Велика любов (2006)
Big Love
Donna
Скарлет (2006)
Scarlett
Kasey
Waterfront (2006)
Annabelle Marks
Звичайні чудеса (2005)
Ordinary Miracles
Sally Powell
Як я зустрів вашу маму (2005)
How I Met Your Mother
Daughter
Кібер-омана: Його секретна життя (2005)
Cyber Seduction: His Secret Life
Amy
Без їх згоди (2005)
I Do, They Don't
Sandy Barber
Доктор Хаус (2004)
House, M.D.
Addie
Відчайдушні домогосподарки (2004)
Desperate Housewives
Dylan Mayfair
Філ з майбутнього (2004)
Phil of the Future
Kristy
Серіальна бесіда (2002)
SoapTalk
грає себе
Бостонська школа (2000)
Boston Public
Jenn Cardell
C.S.I. Місце злочину (2000)
CSI: Crime Scene Investigation
Megan Cooper
Малкольм у центрі уваги (2000)
Malcolm in the Middle
Olivia
Поліція Нью-Йорка (1993)
NYPD Blue
Madison Bernstein
Молоді та зухвалі (1973)
The Young and the Restless
Colleen Carlton