Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Фільмографія Антон Филипенко

Фільмографія: Актор
Вика-ураган (2022)
Костя
День міста (2021)
Степа
18+ (2021)
Порно (2020)
Фальшивий прапор (2019)
Андрей Соколовский
Привид (2019)
Борщев
Ялинки Останні (2018)
дальнобойщик
Рік культури (2018)
Юра
Просто світять зірки (2018)
Велика гра (2018)
Ніколи не говори «ніколи» (2018)
Щаслива сіра миша (2017)
Сергей Виноградов, художник
Дівчата не здаються (2017)
Паморозь (2017)
Иннокентий
Танки (2017)
28 панфіловців (2016)
Тимофеев
Невезуча (2016)
Роман
Обережно! Вхід дозволений (2016)
Владимир Муравьев
Агентство прихованих камер (2016)
Егор Савицкий
Другий зір (2016)
Поправка
Під електричними хмарами (2015)
дознаватель
Чорні бушлати (2015)
Тимофей
Викрадач (2015)
Інспектор Купер 2 (2015)
Стас Коренев
Ugonschik (2015)
Кращі вороги (2014)
'Сивый', киллер
Місяць (2014)
Никита Шишкин
Чужий район 2 (2012)
Літейний, 4 (2008)
Культ