Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Фильмография Антон Филипенко

Фильмография: Актер
Вика-ураган (2022)
Костя
День города (2021)
Степа
18+ (2021)
Порно (2020)
Фальшивый флаг (2019)
Андрей Соколовский
Призрак (2019)
Борщев
Ёлки Последние (2018)
дальнобойщик
Большая игра (2018)
Никогда не говори «никогда» (2018)
Год культуры (2018)
Юра
Просто светят звезды (2018)
Счастливая серая мышь (2017)
Сергей Виноградов, художник
Девочки не сдаются (2017)
Изморозь (2017)
Иннокентий
Танки (2017)
28 панфиловцев (2016)
Тимофеев
Осторожно! Вход разрешён (2016)
Владимир Муравьев
Агентство скрытых камер (2016)
Егор Савицкий
Второе зрение (2016)
Поправка
Невезучая (2016)
Роман
Под электрическими облаками (2015)
дознаватель
Чёрные бушлаты (2015)
Тимофей
Угонщик (2015)
Инспектор Купер 2 (2015)
Стас Коренев
Ugonschik (2015)
Луна (2014)
Никита Шишкин
Лучшие враги (2014)
'Сивый', киллер
Чужой район 2 (2012)
Литейный, 4 (2008)
Культ