Кейт МалгрюKate Mulgrew

Кейт Малгрю / Kate Mulgrew
Народилася 29 квітня 1955
Зріст: 165 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

The Birds Sing Too Loud (2018) ... Delores
The Magnificent Meyersons (2018) ... актриса
Стретч Армстронг (2017) ... Dr. Racine Cleo (Dr. C)
Half-Shell Heroes: Blast to the Past (2015) ... General Zera
Живу з моделями (2015) ... Joanna Vermouth
Drawing Home (2015) ... Edith Morse Robb
The Principle (2014) ... рассказчик
Помаранчевий – хіт сезону (2013) ... Galina «Red» Reznikov
Найхоробріші воїни (2012) ... Alien Guest 2
Flatland 2: Sphereland (2012) ... Over-Sphere
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...